Enda John Stevens
Mål (fra straffe)1:0 11'
19' Gult kort
45' 1:1 Mål
53' 2. Gule > Rødt kort
56' Gult kort
Tyrese Campbell
58' Innbytter
In:Ki-Jana Delano Hoever
Out:André Filipe Cunha Vidigal
Ki-Jana Delano Hoever
59' 1:2 Mål
Out:Osman Jovan Kakay
69' Innbytter
In:Daniel Anthony Johnson
Out:J. Bae
Daniel Anthony Johnson
70' Innbytter
Out:James Gerard Dunne
74' Gult kort
Lynden Jack Gooch
Mål2:2 79'
82' Innbytter
In:Wesley Moraes Ferreira da Silva
Out:Ryan Mmaee A'Nwambeben Kabir
Wesley Moraes Ferreira da Silva
In:Josh Laurent
Out:Wouter Burger
Josh Laurent
82' Gult kort

Kampkort
10'
19'
Gult kort
53'
2. Gule > Rødt kort
56'
74'
12 Skudd fra innenfor boksen 9
7 Polish Norwegian Swedish Finnish English Żółte kartki Gule kort Gula kort Keltaiset kortit Yellow cards 2 żółta > czerwona kartka 2 gule > rødt kort 2 gula > rött kort 2 keltaista > punainen kortti 2 yellow > red card Czerwone kartki Røde kort Röda kort Punaiset kortit Red cards Rzuty rożne Hjørnespark Hörnor Kulmapotkut Corner kicks Faule Frispark Foul Rikke Fouls Spalone Offside Offside Paitsio Offsides Posiadanie Piłki Ballbesittelse Bollinnehav Pallohallinta Ball possession Strzały Skudd Skott Laukaukset Shots Strzały Celne Skudd på mål Skott på mål Tarkat laukaukset Shots on target Bramki Mål Mål Maalit Goals Strzały niecelne Utenfor mål Skott utanför Epätarkat laukaukset Shots off target Strzały Zablokowane Blokkerte skudd Blockerade skott Estetyt laukaukset Blocked shots Strzały z obszaru pola Skudd fra innenfor boksen Skott inifrån boxen Laukaukset rangaistusalueelta Shots from inside the box Strzały zza pola karnego Skudd fra utenfor boksen Skott utifrån boxen Laukaukset rangaistusalueen ulkopuolelta Shots from outside the box Wybronione przez bramkarza Redning av keeper Räddningar av målvakten Maalivahtien torjunnat Saves by goalkeeper Podania Pasninger Passningar Syötöt Passes Podania celne Nøyaktige pasninger Passningar på mål Tarkat syötöt Accurate passes Saves Redninger Räddningar Torjunnat Saves Shots Total Totalt skudd Totalt skott Laukaukset yhteensä Total shots Shots On Target Skudd på mål Skott på mål Laukaukset maalia kohti Shots on target Total Passes Totalt pasninger Totalt passningar Syötöt yhteensä Total passes Accurate Passes Nøyaktige pasninger Noggranna passningar Tarkat syötöt Accurate passes Key Passes Nøkkelpasninger Nyckelpassningar Avain syötöt Key passes Tackles Total Taklinger totalt Tacklingar totalt Tackles yhteensä Total tackles Tackles Blocks Blokkerte taklinger Blokerade tacklingar Estetyt taklaukset Blocked tackles Tackles Interceptions Interceptions Interceptioner Riistetyt pallot Interceptions Dribbles Attempts Driblinger forsøkt Dribblingar försök Dribbleyritykset Dribbles attempts Dribbles Success Vellykkede driblinger Lyckade dribblingar Onnistuneet dribbelit Dribbles success Fouls Drawn Foul begått mot Foul begått mot Piirretyt rikkeet Fouls drawn Fouls Committed Foul begått Foul begått Tehdyt rikkeet Fouls committed Player rating Spillervurdering Spelarbetyg Pelaajan arviointi Player rating 3