Mauricio Pochettino vet ikke hva som skjer i fremtiden, «men hvorfor ikke?»

Den argentinske manageren Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham høsten etter han ledet London-klubben til finale i Champions League. Siden det har han ledet Paris Saint-Germain og fra i sommer overtatt tømmene hos byrival Chelsea.

Mandag kveld kl 2100 returnerer Mauricio Pochettino til Tottenham klar til å fiske sårt tiltrengte poeng.

Mauricio Pochettino har siden han fikk sparken av Spurs i 2019 beholdt et godt forhold til styreleder Daniel Levy. Han var i miksen da Tottennham i sommer måtte hente en ny manager, de endte med Chelsea manager Ange Postecoglou som har hatt stor suksess.

Etter argentineren fikk sparken i Spurs i 2019 uttalte han at han gjerne ønsker å være trener for Tottenham en gang til i fremtiden.

Les: Fjerner spiller fra salgslista og ber pent om at han forlenger før Premier League-rivalene kommer halsende

I forkant av mandagens kamp ble Pochettino spurt om han fortsatt har et ønske om en dag å returnere som manager for Tottenham. Han utelukker ikke at det kan skje, selv om han påpeker at han nå er veldig forpliktet til Chelsea.

– Hvem vet? Det er som livet, du vet aldri hva som vil skje i morgen. Vi må nyte hver dag og jeg tenker at nå som jeg er 51 år, det er noe jeg tenker mer på, at man må nyte hver dag og ikke se for langt inn i fremtiden. Men, hvorfor ikke? svarer argentineren på spørsmålet om en mulig Spurs-retur.

I Chelsea har Pochettino imidlertid fått en ganske tøff start, og London-klubben befinner seg ned på 13. plass etter ti spilte kamper.

Les på Popidol: Will Smith har en plan for å gjenopplive sin karriere

P