Skriver Premier League-historie på søndag

Manchester United dro frem rundt 72 millioner pund i sommer for Rasmus Højlund. Erik ten Hag uttalte allerede de første ukene at dansken er spissen klubben har savnet, spilleren som igjen skal gi Man United scoringen fra topp-posisjon. Med denne introduksjonen ble den tidligere Atalanta-spilleren gjort klar for verdens tøffeste liga. Den unge alderen var ingen faktor, her var forventningene skapt om leveranser fra første kamp.

Femten kamper tok det og en storm av pes og kritikk fra de som elsker når det butter for Manchester United. Så løsnet det for Rasmus Højlund, så til de grader. Forrige helg scoret han seg inn som nest yngste med en helt spesiell rekord i Premier League, på lørdag kommer 21-åringen til å stå alene med rekord.

LES: Kalvin Phillps på benken igjen

Med åpningsscoringen mot Aston Villa forrige uke, står 21-åringen med scoring i fem kamper på rad i Premier League. Bare Nicolas Anelka har vært yngre. På søndag går Højlund for scoring mot Luton og sin 6. Premier League-kamp på rad.

Da passerer dansken Joe Willock som den yngste i Premier League-historien til å gjøre dette, som i 2021 leverte scoring i seks Premier League-kamper på rad, 21 år og 272 dager.

SPORTEN: Molefonken Ajax-stjerne innrømmer: Vi ble utspilt av Bodø/Glimt

Place your bet på Rasmus Højlund. Vi er overbevist det skjer. Luton – Manchester United

P