Sporten.com: Idag får enten Erik ten Hag eller Mauricio Pochettino sparken

I slutten av september pekte Sporten.com sin redaksjon på dagen i dag som avgjørende for fremtiden til Manhester United manager Erik ten Hag og Chelsea manager Mauricio Pochettino.

Før kveldens kamp på Old Trafford ligger Manchester United på en trist 7.plass i Premier League med bare 24.poeng på 14.kamper, mens Chelsea befinner seg på en enda tristere 10.plass med 19.poeng.

Les: 6.desember får enten Mauricio Pochettino eller Erik ten Hag sparken

Siden Sporten.com sin artikkel i slutten av september har fadesen i Champions League for Manchester United og utsettelse av Sir Jim Ratcliffe sitt kjøp av aksjer har ført til usikkerhet i tempoet for sparkingen.

Vi tror at ved tap for Manchester United i kveld er skjebnen til den nederlandske manageren forseglet, men at de vil vente med offentliggjøring til etter den siste kampen i Gruppe A mot Bayern München 12 desember.

Chelsesa spiller ikke i Europa denne sesongen på grunn av 12.plassen sist sesong. – Følelsen pr i dag er at Mauricio Pochettino har klart å snu skuta, men et tap mot Manchester United ute av form er ikke bra for jobbsikkerheten.

P