Vil ha Casper Tengstedt til å erstatte tidligere Barcelona-spiller

Vi følger som vanlig nøye med på eliteseriespillere på reise i europeisk fotball. Danske Casper Tengstedt fikk bare 14 kamper i Rosenborg-drakta, men det kom ikke som en overraskelse at det ble en kort visitt, etter å ha hamret inn 15 mål og servert 9 assists. Nå kan etappe to utenfor eliteserien bli aktuell for 24-åringen, der ny rolle er å erstatte tidligere Barcelona-spiss.

Den danske Rosenborg-spilleren ble hentet til Benfica i 2023, hadde en lengre periode med tilpasning, før han i desember for alvor overbeviste trener Roger Schmidt. Matchvinner mot erkerival Sporting, matchvinner mot FC Braga. Så forsvant dansken ut med en lei muskelskade, tre dager før årsskiftet. Etter dette ble det spilletid i bare seks seriekamper.

LES: SPANIA STARTER MED LAMINE YAMAL SOM BLIR TIDENES YNGSTE EM SPILLER

Benfica har nettopp signert den greske spissen Vangelis Pavlidis, for Tengstedt vil dette bety lenger mellom fast spilletid. Ifølge spanske Record har Espanyol vist interesse for den tidligere Rosenborg-spilleren.

Den spanske klubben har rykket tilbake til La Liga, godt hjulpet av den tidligere Barcelona-spissen Martin Branthwaites 22 seriemål. Branthwaites fremtid er usikker hos Espanyol, der Valencia står klare til å signere den danske spiller.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United klar for sommerens første signering!

Dette betyr at Tengstedt kan bli hentet inn som landsmannens erstatter. Record melder La Liga-klubben er klar får å by rundt 80 millioner kroner for 24-åringen.

Alt du trenger å vite: Romania – Nederland

P