G. van Zwam
46' Gult kort
Ramon Hendriks
Holding
56' 1:2 Mål (fra straffe)
61' Gult kort
Out:Pelle van Amersfoort
80' Innbytter
In:Thomas Buitink
Out:Marco Wulfert Cornelis van Ginkel
Charles Clive Webster
Innbytter 83'
In:Charles Clive Webster
Out:Luuk Brouwers
84' Innbytter
In:Toni Domgjoni
Out:Paxten Reid Aaronson
Toni Domgjoni
87' Innbytter
In:A. Hadj-Moussa
Out:Gyan de Regt
A. Hadj-Moussa
90' +2' 1:3 Mål
Kampkort
46'
14 Skudd fra innenfor boksen 14
7 Polish Norwegian Swedish Finnish English Żółte kartki Gule kort Gula kort Keltaiset kortit Yellow cards 2 żółta > czerwona kartka 2 gule > rødt kort 2 gula > rött kort 2 keltaista > punainen kortti 2 yellow > red card Czerwone kartki Røde kort Röda kort Punaiset kortit Red cards Rzuty rożne Hjørnespark Hörnor Kulmapotkut Corner kicks Faule Frispark Foul Rikke Fouls Spalone Offside Offside Paitsio Offsides Posiadanie Piłki Ballbesittelse Bollinnehav Pallohallinta Ball possession Strzały Skudd Skott Laukaukset Shots Strzały Celne Skudd på mål Skott på mål Tarkat laukaukset Shots on target Bramki Mål Mål Maalit Goals Strzały niecelne Utenfor mål Skott utanför Epätarkat laukaukset Shots off target Strzały Zablokowane Blokkerte skudd Blockerade skott Estetyt laukaukset Blocked shots Strzały z obszaru pola Skudd fra innenfor boksen Skott inifrån boxen Laukaukset rangaistusalueelta Shots from inside the box Strzały zza pola karnego Skudd fra utenfor boksen Skott utifrån boxen Laukaukset rangaistusalueen ulkopuolelta Shots from outside the box Wybronione przez bramkarza Redning av keeper Räddningar av målvakten Maalivahtien torjunnat Saves by goalkeeper Podania Pasninger Passningar Syötöt Passes Podania celne Nøyaktige pasninger Passningar på mål Tarkat syötöt Accurate passes Saves Redninger Räddningar Torjunnat Saves Shots Total Totalt skudd Totalt skott Laukaukset yhteensä Total shots Shots On Target Skudd på mål Skott på mål Laukaukset maalia kohti Shots on target Total Passes Totalt pasninger Totalt passningar Syötöt yhteensä Total passes Accurate Passes Nøyaktige pasninger Noggranna passningar Tarkat syötöt Accurate passes Key Passes Nøkkelpasninger Nyckelpassningar Avain syötöt Key passes Tackles Total Taklinger totalt Tacklingar totalt Tackles yhteensä Total tackles Tackles Blocks Blokkerte taklinger Blokerade tacklingar Estetyt taklaukset Blocked tackles Tackles Interceptions Interceptions Interceptioner Riistetyt pallot Interceptions Dribbles Attempts Driblinger forsøkt Dribblingar försök Dribbleyritykset Dribbles attempts Dribbles Success Vellykkede driblinger Lyckade dribblingar Onnistuneet dribbelit Dribbles success Fouls Drawn Foul begått mot Foul begått mot Piirretyt rikkeet Fouls drawn Fouls Committed Foul begått Foul begått Tehdyt rikkeet Fouls committed Player rating Spillervurdering Spelarbetyg Pelaajan arviointi Player rating 2